Cantilafont anuncia el cap de cartell: Mishima

El Cantilafont arriba amb més força que mai, anunciant la seva sisena edició amb Mishima, per primer cop al Lluçanès, com a cap de cartell. Sant Boi de Lluçanès serà el sisè poble que acollirà el Festival, durant la tarda nit del 14 de juliol. Han posat a la venta les primeres 200 entrades a 5€, donant preferència al seu entorn i als assistents de l’edició passada, i que augmentarà fins al preu simbòlic de 10€ en total.  Mishima aterrarà al Lluçanès, per primer cop amb el seu Ara i Res (The Rest Is Silenci / Warner 2017), guanyadors dels Premis Enderrock a Millor disc de l’any 2017 i Millor disc de pop-rock. Ara i Res és un altre estat vital de la vida dels Mishima, amb una identitat encara més clara, la suma dels set discos anteriors i que esdevé un tot literari i brillant en la seva carrera musical. Són dels grans referents de la música en català i els primers confirmats del cartell musical del Cantilafont, que s’anirà desvetllant durant els següents dies i mesos. 

A Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa (2005), van trobar la llengua, a Set tota la vida (2007), la forma, a Ordre i aventura (2010), l’esperit, a L’amor feliç (2012), l’univers i, a L’ànsia que cura (2014), el so. És per això que Ara i res sona més i millor Mishima que mai: més descregut i alhora més romàntic, més despullat però també més sentit, més planer però també més literari, amb esclats més lluminosos al costat d’atmosferes més llòbregues.
És el gran tot d’Ara i res, editat al seu propi segell The Rest Is Silence i distribuït per Warner, el disc amb què David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) abracen una maduresa indefugible.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.