DONALLOP estrenen “Com avui”, el primer senzill del seu nou disc, Crisàlide.

El duet mallorquí enceta una nova etapa en la seva trajectòria i ho farà de la mà de la discogràfica catalana Satélite K.

El passat dimarts, el dia 22 de gener, el programa Els Experts d’ICat estrenava en excluisva el seu primer senzill, “Com avui”, ja disponible a totes les plataformes digitals. És la primera cançó del seu nou treball, Crisàlide que veurà la llum en els propers mesos.

Per aquest nou àlbum el duet ha realitzat un projecte paral·lel juntament al fotògraf mallorquí, BielModino. Cada senzill anirà acompanyat d’una fotografia inspirada en l’ambient i la temàtica del disc.

Per poder escoltar el senzill, clica damunt la fotografia

unnamed

 “Com avui” és una cançó que trenca rítmicament amb la producció anterior de qualsevol disc del grup mallorquí. Té unes influències marcades delsynth-popdels anys 80, el teclat CZ-1000 de Joana (cantant i teclista), un dels primers sintetitzadors analògics que aparegueren, teixeix una harmonia rodona sustentada pel ritme continu de Josep Servera a la bateria. Una producció 100% Paco Loco. Les veus ens embolcallen per donar pas al fraseig de Pere (guitarra i cantant): “Mai serem tan joves com avui”. Una frase senzilla i brutalment sincera que recupera allò que els romans anomenaven Carpe diem.

El futur és incert i a vegades això ens paralitza. La música és un bàlsam i aquesta cançó funciona com a himne balsàmic encoratjador. Mai serem tan joves com el dia d’avui perquè el temps avança irremeiablement. “Com avui” és una promesa d’amor sense data caducitat. “Si demà és el darrer dia, tanquem els ulls, mai serem tan joves com avui”. La vida moderna i l’abús de la tecnologia no ens deixa espai per a gaudir del moment. Quan ens donarem un minut per pensar que som mortals i que només tenim una vida per viure? En l’ambient d’incomunicació i aïllament en el qual s’emmarquen les cançons d’aquest disc, “Com avui” és una celebració melangiosa de la vida.

 https://www.youtube.com/watch?v=OiEVgEfyr-A

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .