DONALLOP acomiada la gira #CrisalideTour a Andratx

DONALLOP acomiada a Mallorca el seu #CrisàlideTour

Adéu, Crisàlide Tour!

Avui dia existeix la tendència a culpar de tot a l’any 2020. Els anys, pobres, no han fet res. Esperem, com ja hem dit en altres ocasions, que tot aquesta crisi almenys ens hagi servit d’ajuda per recalibrar valors i estimes. Què és allò realment important? Per què val la pena seguir lluitant?

El grup mallorquí DONALLOP format per Pere Bestard i Joana Pol anuncien el darrer concert de la seva gira #CrisalideTour. La gira que s’estrenà al Festival Guitar BCN, l’abril de 2019, posarà el seu punt i final al Teatre de Sa Teulera, d’Andratx. El proper 18 de desembre. Una gira marcada per les cancel·lacions, els ajornaments i les restriccions també ha duit a la banda a formar part de cartells com el festival Strenes de Girona, el Pops Marítims i els concerts a La Pèrgola de la Marina de València, a València, el FiraB! de Palma i altres progrmacions com Festival Hostes a Gandía, el Festival Accents de Reus, ja en plena pandèmia o el Festival Hullabaloo de Figueres, en un total de més de quaranta actuacions. Ha estat la gira de la cançó “Com avui”, un himne que els ha mantingut en el present per allò de “mai serem tan joves com avui” un mantra que s’actualitza diariament amb una càrrega de profunditat especial no detectable als ràdars d’Spotify.

El darrer concert de la gira tindrà lloc a Andratx, el 18 de desembre al Teatre de Sa Teulera a les 20:30h. El punt i final a una etapa de transició cap a una nova sonoritat, un punt d’inflexió i de creixement que es podrà veure en les noves cançons que apareixeran properament.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .